Gelişim Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi İgutekmer Web Sayfası -

İGÜ-TEKMER Firması, Türkiye'nin Girişimcileri Yarışması'nda "Çevre ve Sürdürülebilirlik Dostu Girişimci Ödülü"nü Kazandı

1.   Gelişim Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi İgutekmer Web Sayfası
  2. Haberler

Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Türk Ekonomi Bankası iş birliğinde organize edilen Türkiye’nin 2015 yılından bu yana kurulmuş tüm teknoloji girişimlerine açık olan “Türkiye’nin Girişimcileri Yarışması” 2023 yılında; “Hedefim Küresel Başarı”, “Kadın Teknoloji Girişim”, “Çevre ve Sürdürülebilirlik Dostu Bilişim”, “Genç Girişimci” ve “Jüri Özel Başarı Ödülü” başlıkları altında 5 ayrı kategoride gerçekleştirildi.

“Türkiye’nin Girişimcileri Yarışması’nda TEKMER firmalarımızdan Geneon Enzim Teknolojileri A.Ş., “Çevre ve Sürdürebilirlik Dostu Girişimci” ödülünü almaya hak kazandı.

Geneon, veteriner sağlık ürünleri başta olmak üzere sağlık, ilaç ve geri dönüşüm sektörlerine biyoteknolojik ürünlerin eldesi üzerine çalışmalar yürütmektedir. Örneğin, plastik geri dönüşümünü sağlayan PETMAN enziminin üretimini gerçekleştirerek ilgili sektörler tarafından kullanılabilmesini sağlamaktadır.